Dagens middagstips: Indrefilet med ratatouille

Det milde svinekjøttet kombinert med en smakfull ratatouille utgjør en perfekt lørdagsmiddag!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Ca. 400 g indrefilet av svin
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss olje
2 ss hakket persille eller salvie

Ratatouille:
1 stk. rødløk
1 båt hvitløk
1 stk. squash
1 stk. rød paprika
1 stk. gul paprika
4 stk. tomat
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Skjær løk og tomater i båter, squash i skiver og paprika i strimler. Hakk hvitløken og fres alt i stekepanna. Krydre, og ha det over i ildfast form.

2. Gni filetene inn med krydder og urter. Brun dem raskt i stekepanna. Legg de over i den ildfaste formen, sett steketermometer i den tykkeste delen.

3. Stek på 175° C til steketermometeret viser 70 °C, da er de rosa. Det tar 15- 20 minutter, avhengig av tykkelsen. Server med pasta eller potet.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 05/04 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også