Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

Eggebunn:
4 stk. egg
½ ts salt
litt pepper

Tomatsaus:
3 ss tomatpuré
2 ss vann
½ ts sukker
½ ts tørket oregano eller pizzakrydder

Fyll:
2 ss fetaost
4 stk. cherrytomat
ca. 5 stk. sorte oliven

Fremgangsmåte:

Visp sammen egg, salt og pepper. Hell blandingen i en panne med litt smør og la eggebunnen stivne ved svak varme. Smør tomatsausen over bunnen og fordel fyllet. Legg over lokk og la alt bli varmt. Server straks.

Tips:
I stedet for tomatsaus av tomatpuré kan du gjerne bruke ferdig pizzasaus.

En mer barnevennlig pizzaomelett får du ved å bytte ut fyllet med tomatskiver, falukorv og revet ost.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!