Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 ss rapsolje
1 stk. persillerot
2 stk. gulrot
2 stilk stilkselleri (stangselleri)
1 stk. liten purre
1 båt hvitløk , finhakket
2 stk. fiskebuljong (terning)
1 ½ l kokende vann
600 g torskefilet
2 ss hvetemel
3 dl matyoghurt
50 g crabsticks
50 g reker
½ ts salt
1 krm pepper

Fremgangsmåte:

Skjær grønnsakene i strimler og sviss dem i olje sammen med hvitløk og løk i 3 - 4 minutter under omrøring. Spe med fiskekraft og gi det hele et oppkok. Reduser varmen og tilsett fiskefileten som er skåret i terninger på ca. 2 x 2 cm. Ha hvetemel i matyoghurten og rør til man får en glatt masse.

Tilsett matyoghurten i suppen under omrøring. La det helle trekke i ca 3 - 5 minutter til fisken er nesten mør (det er viktig at suppen ikke fosskoker etter at matyoghurten er tilsatt). Tilsett reker og crabsticks, kok opp. Smak suppen til med salt og pepper. Pynt eventuelt med frisk dill.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!