Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g kyllingfilet
1 stk. kjøttbuljongterning
1 boks hermetiske kikerter
2 ss olivenolje
2 ss hakket kruspersille
1 båt knust hvitløk
2 stk. hjertesalat
1 stk. rød paprika
½ stk. blomkål i buketter
1 bunt reddik

Dressing: 2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

Kok kyllingfiletene ca. 10 minutter i buljong på svak varme.

La kyllingen avkjøles og skjær i terninger. Bland kylling med avrente kikerter i en miks av olivenolje, hvitløk og kruspersille. Smak til med salt og pepper.

Riv salaten i strimler og legg paprika i terninger utover et salatfat. Del blomkål i buketter og skjær reddiker i to.

Legg grønnsakene på fat sammen med kylling og kikerter. Drypp over sitronsaft og olivenolje og krydre med salt og pepper.

Server kyllingsalaten med godt brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!