Helgens godbit: Sitronkake
Denne helgens godbit er en frisk og saftig sitronkake som garantert blir en favoritt hos både voksne og barn. Enkel å lage er den også!
150g margarin 300g sukker
3 egg
skallet av 1 sitron
saften av 1/2 sitron
1,75 dl melk
300g hvetemel
2 ts bakepulver
Glasur: melis og sitronsaft
Margarin og sukker røres hvitt. Bland i det tørre og rør vekselvis med egg og melk. Tilsett sitronskall og sitronsaft.
Stekes på 175 grader i ca 60 min. (Bruk vanlig rundform)
3 egg
skallet av 1 sitron
saften av 1/2 sitron
1,75 dl melk
300g hvetemel
2 ts bakepulver
Glasur: melis og sitronsaft
Margarin og sukker røres hvitt. Bland i det tørre og rør vekselvis med egg og melk. Tilsett sitronskall og sitronsaft.
Stekes på 175 grader i ca 60 min. (Bruk vanlig rundform)
Denne saken ble første gang publisert 12/01 2007, og sist oppdatert 30/04 2017.