Du trenger:

1 liten ss margarin eller olje
1/2 løk
1 gulrot
ca 250g kjøttdeig
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 1/2 ss tomatpure
1 dl vann
1 ts buljongpulver
Spaghetti
____

Del opp grønnsakene i tynne skiver/terninger.
Varm opp margaring/olje i en gryte.
"Fres" løk og gulrot.
Ha i kjøttdeigen og del den opp slik at den blir "kornete".
Ha i salt og pepper.
Bland tomatpure, vann og buljongpulver i en kopp, Ha dette i gryta.
Legg på lokk og la alt koke i ca. 5 minutter.

Spaghetti kokes for seg, og kan om en ønsker blandes inn i gryta når den er ferdigkokt.

Velbekomme!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!