Fransk pølsegryte
En enkel middagsrett som er svært populær hos både voksne og barn.
Til 5 sultne.
1 stor løk hakkes og surres i litt smør eller olje. 6-8 middagspølser skjæres i terninger has i sammen med løken. 3 hvitløksfedd hakkes og får surre med et par minutter.
Hell over 3 bokser bønner i tomatsaus. Tilsett et laurbærblad, litt timian, salt og grovkvernet pepper. Får stå og småputre et kvarters tid.
Serveres med kokte poteter eller potetmos. Godt grovt brød smaker også godt til.
1 stor løk hakkes og surres i litt smør eller olje. 6-8 middagspølser skjæres i terninger has i sammen med løken. 3 hvitløksfedd hakkes og får surre med et par minutter.
Hell over 3 bokser bønner i tomatsaus. Tilsett et laurbærblad, litt timian, salt og grovkvernet pepper. Får stå og småputre et kvarters tid.
Serveres med kokte poteter eller potetmos. Godt grovt brød smaker også godt til.
Denne saken ble første gang publisert 27/05 2004, og sist oppdatert 06/05 2017.