6 egg
9 dl sukker
375 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
300 g malte hasselnøtter
150 g smeltet smør

Rør egg og sukker til eggedosis og bland i de øvrige ingrediensene. Fylles i langpanne dekket med bakepapir eller i to smurte springformer. Stekes ved 180 grader på nederste rille i ca 30 minutter (litt lengre ved runde former enn ved langpanne). Sjekk med en kakepinne om kaka er ferdig. Det gjør ikke noe om den er litt klissen inni.
Avkjøl.

Fyll:
8-10 ss kremfløte kokes opp. Kasserollen tas til side og 300 g firkløver får smelte i den varme fløten. Rør godt sammen.
Dersom du har laget runde kaker deles disse i to. Fyll has inni og oppå og får renne nedover sidene på kaka. Langpannekake dekkes med kremen. Meget holdbar kake ved oppbevaring i kjøleskap. Kan også fryses.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!