Ca 4 stk

25 g gjær
2 dl vann
1 ss olje
1/2 ts salt
5 dl hvetemel

Fyll;

1/2 paprika
4 skiver salt kjøtt/evt kalkunskinke
revet ost
pizzakrydder

Slik gjør du;

1) Lag varmhevet gjærdeig på vanlig måte.
(for de som aldri har gjort det før; det tørre blandes, vann varmes til 37 gr og has i, elt deigen godt!)

2) Kjevle deigen ut til fire runde leiver, ca 18 cm diameter. La dem heve ca 30 minutter på lettmelet bakebord.

3) Skjær paprika og kjøtt i små terninger og bland med revet ost.

4) Bre fyllet på bunnene og rull sammen. Legg rullene med skjøten ned på bakepapirkledd stekeplate.

5) Stek dem midt i ovnen ved 225 grader i 10-15 minutter.
I varmluftsovn ved 200 grader i ca 20 minutter.

6) Server pizzarullene varme med en herlig salat av f.eks paprika, isbergsalat, mais og agurk.

TIPS: Rullene kan fryses inn både stekte og ustekte.
Tin dem før de stekes ved 175 grader.
Skal du varme dem i mikroen; tin dem først på tineprogram og varm dem så på full effekt 1-2 minutter.

Smurfa

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!