ca. 1/2 kilo melis
2 eggehviter
10-15 dråper peppermynteolje
1 knivsodd tragant

Rør ingrediensene sammen. Smak deg frem med peppermynteolje, men pass på - smaken blir svakere når dropsene er tørket. Hvis du vil ha fargete drops tilsetter du konditorfarge.

Utformingen kan skje ved bruk av kakesprøyte, trilling av pølser eller rulling av kuler. Ved "sprøytedrops" må ikke deigen være for fast. (Tilsett litt ekstra vann i den delen av deigen som skal brukes til sprøyting)

Pynt med non-stop, mokkabønner eller trekk de med smeltet sjokolade.

La dropsene tørke på et kjølig sted.

Oppbevares i tett boks eller glass.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!