Ingredienser:
-champignon
-skinkeboks
-smør
-fløte ( 1 vanlig liten pakke)
-gulost
-pasta/spaghetti


Kutt opp 5-8 champignon (alt eller som hvor glad man er i det) i biter.

Del så en skinkeboks i biter.

Vend champignonen i en kjele med litt smør i. Når champignonen har stått i 2-3 minutter har man i skinken. Rør rundt og ha i fløten. La dette småkoke til fløten tykner litt. Ha så i gulosten (ca 50-100 gr, og gjerne i skiver eller små biter), og la dette smelte inn i sausen.

Krydder etter behov.

Serveres med pasta/spaghetti ved siden av.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!