400 gram mørt svinekjøtt/skinkebiff
olje til steking
1/2 rød chilipepper - finhakket
1 1/2 ts karrypulver
1 1/2 liter vann
3 terninger hønsebuljong
3 fedd hvitløk - grovhakket
1/2 rødløk i tynne strimler
1/2 fennikel i tynne strimler
1/2 rød paprika i tynne strimler
1 gulrot i tynne staver
1 bit knollselleri eller 2-3 stilker stangselleri i små biter
ca 2cm frisk revet ingefær
2 pakker nudler - knekkes

Chili og karri surres, kjøtt tilsettes. Fres raskt - legg over i en gryte. Tilsett vann og buljong, småkokes. Fres grønnsakene lett i to omganger, i siste omgang tilsettes ingefær. Grønnsakene has over i suppen.

Kok i tre minutter.

Noen minutter før servering tilsettes nudler. Krydderposene som følger med nudlene brukes ikke. Knekk nudlene i to-tre stykker før de puttes i gryten.

Serveres med brød og smør.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!