Du trenger:

2-300 g strimlet svine- eller kyllingkjøtt
1 pose bahmi goreng krydder
250 g nudler
1 purre
2 løk
1 halv kinakål
1 boks babymais

Slik gjør du:

Kok opp 1-2 dl vann. Bland i krydderet og la det trekke i noen minutter. Stek kjøttet i en wokpanne. Legg kjøttet i en skål og hell krydderet over. Hakk opp purren og løken og stek det i wokpannen. Kok nudlene som anvist på pakken. Tilsett babymais og kuttet salat og hell over kjøttet/krydderet. Hell nudlene over. La det småkoke i noen minutter. Serveres med rundstykker.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!