Ingredienser:

4 kyllingfileter
2 løk
4 gulrøtter
1/4 kinakål
1/2 rød paprika
1/2 gul paprika
1 bukett med broccoli
5 røde chili
3 ss med rød karripasta
2 dl kokosmelk
1 ts glukosepulver(kjøpes på asiashop e.l.)
kan erstattes med salt.

Fremgangsmåte:

Kylling i strimler. Løk, gulrøtter, kinakål, paprika i båter/strimler. Broccoli i små buketter. Chili hakkes i små biter.
Kylling stekes med chili og karripasta. Tilsett så kokosmelk, så det blir en saus. Ha i alt det andre. Stekes til det ennå er tyggemotstand i gr.sakene.
Kok ris og server siden av. Og ikke glem soyasaus.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!