Brød i ovn med ost og skinke

Skjær brødet i skiver, men ikke helt igjennom. La det bli igjen ca. 1 cm, så brødet fortsatt henger sammen. Rør sammen smør, tomatpuré og sennep. Smak til med krydder. Putt smørblandingen, osten og skinken ned i annethvert snitt i brødet. Da kan man brekke av og få doble skiver med fyll imellom. Stek brødet i ovnen ved 250 grader i ti minutter.

Sist oppdatert
En enkel og god rett til lunch eller kvelds
1 loff
3 ss. smør
1 ss. tomatpuré
1 ss sennep
salt
pepper
200 g. skivet skinke
200 g. ost
Skjær brødet i skiver, men ikke helt igjennom. La det bli igjen ca. 1 cm, så brødet fortsatt henger sammen. Rør sammen smør, tomatpuré og sennep. Smak til med krydder. Putt smørblandingen, osten og skinken ned i annethvert snitt i brødet. Da kan man brekke av og få doble skiver med fyll imellom. Stek brødet i ovnen ved 250 grader i ti minutter.

Denne saken ble første gang publisert 11/06 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også