Paideig:
125 g. smør
175 g. hvetemel
1 eggeplomme
Bland ingrediensene. Ha om nødvendig i litt vann. Ha deigen i ildfast form. Dekk bunnen med deig, og la deigen gå ca. 2 cm. opp over kanten på formen. La deigen stå kaldt i en time. Prikk deigen med en gaffel, og stek på nederste rille med matpapir over i ca. 15 min. ved 225 grader.
Fyll:
1-2 brokkoli
100 g. ost
1 1/2 dl. fløte
3 egg
muskat
Del brokkolien i små biter og legg den i paiskallet. Halvpisk eggene, og bland med fløte. Smak til med muskatt. Hell blandingen over brokkolien. Strø revet ost over. Stek til fyllet er stivnet (ca. 40 min.) ved 200 grader

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!