Antall porsjoner: 4

Ingredienser:
20 tynne skiver salami
8 skiver mozzarella

Salsa
1 rød chili
1 rød paprika
1 liten løk
1 hermetiske tomater uten juice
10 blader basilikum
1 dl olivenolje
1 presset lime
1 ts salt
½ ts pepper

Legg salamiskivene på en rist i stekeovn på 150° C i ca. ½ time, eller rist dem eventuelt i en panne. Skivene skal være sprøe og tørre. Legg salami, mozzarella og salsa lagvis på et fat. Pynt med resten av salsaen og friske urter.

Salsaen: Ta frøene ut av chilipepper og paprika. Ha alle ingrediensene i en food processor. Kjør maskinen til alt er grovhakket. Smak til med salt og pepper.La sausen trekke i 1 time i kjøleskap før servering.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!