300 g meierismør
600 g farin
3,5 dl melk
4 egg
500 g mel
1 ss vaniljesukker
4 ts bakepulver
3-4 ss kakao

Stekes på 175° i ca 30 minutter

GLASUR

300 g melis
120 g meierismør
6 ss sterk kaffe
3 ts vaniljesukker
2 ss kakao

Rør smør og sukker hvitt. Rør inn eggene ett om gangen, derettermelk vekselsvis med det tørre. Hell røren i papirkledd langpanne,sett på nederste rille dersom du setter langpannen på et stekebrett;på midterste dersom du kun benytter langpannen. Avkjøl kaken noen minutter i formen, velv den overpå rist og trekk av papiret.Pisk ingrediensene til glasuren og smør den over kakennår den er helt avkjølt. Skjær i ruter. Kan gjerne fryses -kaken tiner mens kaffen trekker!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!