Anitas jordbærkake

Sendt inn av Texas. Når geleèn er halvstiv blandes den med kremen. blandingen has på bunnen og settes inn i kjøleskapet. Lag en ny pakke gelè (bringebær eller jordbær) med halv mengde vann. La den stå kjølig til den er halvstiv. 1-2 kurver jordbær has oppå kaka, og den stivnede geleèn helles over. Stå kjølig.

Sist oppdatert
250 g. søt havrekjeks (knuses)
110 g. smør (smeltes)
50 g. hasselnøttkjerner (males grovt)

Deigen trykkes ut i bunnen av smurt kakeform.

1 pk. bringebær (eller jordbær) gelè lages . Bruk halv mengde vann!!!
Settes i kjøleskapet til den er halvstiv.

1/4 l. fløte (piskes)
2 beger lettrømme
100 g. melis
1 ts. vaniljesukker

Rømme, melis og vaniljesukker has i kremen.

Når geleèn er halvstiv blandes den med kremen. blandingen has på bunnen og settes inn i kjøleskapet. Lag en ny pakke gelè (bringebær eller jordbær) med halv mengde vann. La den stå kjølig til den er halvstiv. 1-2 kurver jordbær has oppå kaka, og den stivnede geleèn helles over. Stå kjølig.

Denne saken ble første gang publisert 06/06 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også