Bunn:
3 eggehviter
3 dl sukker
2 1/2 dl peanøtter
20 stk Ritz kjeks

Fyll:
3 dl kremfløte
Stivpiskes og has mellom og oppå kaken
Sjokoladekrem:
3 eggeplommer
3 ss sukker
60 g margarin
100 g kokesjokolade
1 ts kaffe

Eggehvite og sukker piskes stivt. Peanøtter males og kjeksen smuldres, vendes forsiktig inn i marengsen. Stekes i to former (22cm. rund, eller i to små avlange gullformer) nederst i ovnen ved 175 grader i 20-25 min. Ha bakepapir i bunnen!

Fløten stivpiskes og has mellom de to bunnene og på toppen. Eggeplommene og sukker piskes til eggedosis. Sjokoladen og margarinen smeltes, ha i kaffen, og avkjøl. Blandes forsiktig inn i eggedosisen. Has oppå kremen på toppen av kaken. Pynt med peanøtter.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!