Sitronmousse

Rør sammen eggeplommer og sukker. Tilsett sitronsaften. Sett bollen over vannbad, og rør i massen til den blir tykk og luftig. Avkjøl massen. Pisk eggehvitene helt stive og skjær dem inn. Serveres med det samme. Pynt eventuelt med krem og revet sjokolade. (Sitronsaften kan om ønskelig erstattes med appelsinsaft.)

Sist oppdatert
4 egg
4 ss. sukker
1 dl. sitronsaft
Rør sammen eggeplommer og sukker. Tilsett sitronsaften. Sett bollen over vannbad, og rør i massen til den blir tykk og luftig. Avkjøl massen. Pisk eggehvitene helt stive og skjær dem inn. Serveres med det samme. Pynt eventuelt med krem og revet sjokolade. (Sitronsaften kan om ønskelig erstattes med appelsinsaft.)

Denne saken ble første gang publisert 12/06 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også