Sjokoladefondue
Smelt ingrediensene i en kjele, på svak varme. Rør hele tiden. Plasser kjelen på et funduestativ med ild under, så sjokoladesausen holder seg varm. Stikk fruktbiter inn på en fonduegafler. Dypp fruktbitene i sjokoladesausen
1 plate melkesjokolade
1/2 dl. sirup
1 dl. kremfløte
30 g. smør
Biter av frukt, frisk eller tørket
Smelt ingrediensene i en kjele, på svak varme. Rør hele tiden. Plasser kjelen på et funduestativ med ild under, så sjokoladesausen holder seg varm. Stikk fruktbiter inn på en fonduegafler. Dypp fruktbitene i sjokoladesausen
1/2 dl. sirup
1 dl. kremfløte
30 g. smør
Biter av frukt, frisk eller tørket
Smelt ingrediensene i en kjele, på svak varme. Rør hele tiden. Plasser kjelen på et funduestativ med ild under, så sjokoladesausen holder seg varm. Stikk fruktbiter inn på en fonduegafler. Dypp fruktbitene i sjokoladesausen
Denne saken ble første gang publisert 12/06 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.