Rødvinsaus
Smelt sukkeret i en stor panne. Ha i eddiken. Kutt opp tomater og ha i. Tilsett rødvinen. La sausen reduseres til halv mengde. Tilsett kraften. La sausen igjen reduseres til halv mengde. Jevn sausen med maisenna mel.
2 ss. sukker
4 ss. rødvinseddik
4 tomater
1 flaske rødvin
1,5 l. kraft/buljong
1 ss. maisenna mel
Smelt sukkeret i en stor panne. Ha i eddiken. Kutt opp tomater og ha i. Tilsett rødvinen. La sausen reduseres til halv mengde. Tilsett kraften. La sausen igjen reduseres til halv mengde. Jevn sausen med maisenna mel.
4 ss. rødvinseddik
4 tomater
1 flaske rødvin
1,5 l. kraft/buljong
1 ss. maisenna mel
Smelt sukkeret i en stor panne. Ha i eddiken. Kutt opp tomater og ha i. Tilsett rødvinen. La sausen reduseres til halv mengde. Tilsett kraften. La sausen igjen reduseres til halv mengde. Jevn sausen med maisenna mel.
Denne saken ble første gang publisert 12/06 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.