Knekkebrød

Bland mel, bakepulver og salt. Smuldre smøret sammen med melet med fingrene. Tilsett vann og kna deigen sammen. Kjevle deigen ut, og skjær den i firkanter. Prikk i deigen med en gaffel. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Sist oppdatert
125 g. rugmel
50 g. sammalt rug
75 g. fin sammalt hvete
1/2 ts. salt
50 g. smør
1 1/4 dl. vann
1/2 ts. bakepulver
Bland mel, bakepulver og salt. Smuldre smøret sammen med melet med fingrene. Tilsett vann og kna deigen sammen. Kjevle deigen ut, og skjær den i firkanter. Prikk i deigen med en gaffel. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Denne saken ble første gang publisert 12/06 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også