- 1/2 kjøtt (deig) - jeg bruker bankekjøtt, biffkjøtt el.l i tillegg
- 1 finhakket løk (blir enda bedre med to)
- 2 hvitløkbåter (helst en hel hvitløk)
- 1 ss margarin
- 3 dl buljong
- 2 ss tomatpure
- 1-2 ts chilipulver
- 1/2 ts basilikum
- pepper
- salt
- 1 boks hvite bønner i tomatsaus
- 1 boks salatbønner


Brun kjøtt og løk sammen med hvitløk. Spe med buljong og tomatpure. Småkok i en times tid (litt avhengig av hva slags kjøtt du bruker). Tilsett bønnene de siste 10-15 minuttene. Smak til om du trenger mer krydder...


Jeg pleier å ha oppi noen hele piri-piri og serverer med rømme (for de med sarte ganer), hjemmebakt brød og smør...

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!