Suksessterte (i langpanne)

Suksessterte (i langpanne): av Julienne Kaka pyntes med smeltet sjokolade. Deretter sprøyter du små "topper" av resten av fyllet oppå sjokoladen....

250 g mandler males,
250 g melis siktes i
5 stivpiskede eggehviter
1 ts bakepulver has i.
Mandlene has i til sist
____________________

Stekes i langpanne midt i ovnen på 175 grader i 20-30 min.

Fyll:
5 eggeplommer
150 g sukker
1 dl fløte
Kokes på svak varme til det er tyknet. Avkjøles.

Rør så inn 125 g usaltet romtemperert smør eller margarin.

Kaka deles i 2 og fyllet has mellom de 2 lagene. La noe av fyllet være igjen.

Topping:
Kaka pyntes med smeltet sjokolade. Deretter sprøyter du små "topper" av resten av fyllet oppå sjokoladen.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

På forsiden av Mat

SUNT OG RIMELIG: Det skal ikke de største endringene til i dine vaner før du har et kjøleskap fylt med sunne råvarer som også gjør at du kan lage rimeligere måltider.

18 lure grep du kan gjøre for å spise sunt og billig

Én av syv sløser hver dag. Du trenger ikke være en av dem.

LITE SMAK: Maten du spiser på flyet smaker sannsynligvis ganske annerledes på bakken.

Derfor smaker flymat ekkelt

Det er flere grunner.

NYTELSE: Å lære seg å sette pris på riktig vin til riktig mat, kan ta smaksopplevelsen til uante høyder.

Trikset er utrolig harry

Men det funker som bare rakkern!

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Ser du hva som ikke stemmer her?

Det er ikke uvanlig med Photoshop-tabber, men klarer du å se disse?

artikkel bilde

Graviditeten endret sexlivet mitt for alltid

Suzanne Aabel om sexlivet etter fødselen.

artikkel bilde

Tabben du ikke bør gjøre når du pusser opp badet

Velg noe annet når du pusser opp.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør Kvinneguiden:

    Hilde Aasnæs

  • Redaktør Klikk.no:

    Jan Thoresen

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Mat

18 lure grep du kan gjøre for å spise sunt og billig

Én av syv sløser hver dag. Du trenger ikke være en av dem.

Her er stekefettet du kan barbere leggene med

10 bruksområder for kokosolje du neppe har tenkt på.

20 tips til koldtbordet

Du bør ha minst syv retter på bordet.