Suksessterte (i langpanne)

Suksessterte (i langpanne): av Julienne Kaka pyntes med smeltet sjokolade. Deretter sprøyter du små "topper" av resten av fyllet oppå sjokoladen....

250 g mandler males,
250 g melis siktes i
5 stivpiskede eggehviter
1 ts bakepulver has i.
Mandlene has i til sist
____________________

Stekes i langpanne midt i ovnen på 175 grader i 20-30 min.

Fyll:
5 eggeplommer
150 g sukker
1 dl fløte
Kokes på svak varme til det er tyknet. Avkjøles.

Rør så inn 125 g usaltet romtemperert smør eller margarin.

Kaka deles i 2 og fyllet has mellom de 2 lagene. La noe av fyllet være igjen.

Topping:
Kaka pyntes med smeltet sjokolade. Deretter sprøyter du små "topper" av resten av fyllet oppå sjokoladen.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

På forsiden av Mat

FØR JOBB: Sørger du for inntak av den riktige maten før du drar på jobb, sikrer du deg en mer effektiv, produktiv og fokusert arbeidsdag. Tenk også over hva slags mat du spiser på jobb.

Spis dette før du drar på jobb

Maten som skjerper hjernen din.

SUNT OG RIMELIG: Det skal ikke de største endringene til i dine vaner før du har et kjøleskap fylt med sunne råvarer som også gjør at du kan lage rimeligere måltider.

18 lure grep du kan gjøre for å spise sunt og billig

Én av syv sløser hver dag. Du trenger ikke være en av dem.

LITE SMAK: Maten du spiser på flyet smaker sannsynligvis ganske annerledes på bakken.

Derfor smaker flymat ekkelt

Det er flere grunner.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Nei, bildet er ikke photoshoppet

Denne og åtte andre rimelig drøye flyplasser.

artikkel bilde

Terningkast 6 til den billigste karbonadedeigen

Høy kvalitet, men en er best.

artikkel bilde

Er du smartere enn en skoleelev?

Husker du noe av pensum fra da du gikk på skolen?

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør Kvinneguiden:

    Hilde Aasnæs

  • Redaktør Klikk.no:

    Jan Thoresen

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Mat

Pakker du inn brødet i plast?

Plastpose, papirpose eller "nakenbrød"? Det er èn faktor som avgjør.

18 lure grep du kan gjøre for å spise sunt og billig

Én av syv sløser hver dag. Du trenger ikke være en av dem.

Her er stekefettet du kan barbere leggene med

10 bruksområder for kokosolje du neppe har tenkt på.