Du kan også legge litt mer jobb i den og lage pizzadeig og kjøttboller selv.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 1 glass pizzasaus
  • 1 stk fersk pizzabunn, rektangulær eller lag din egen.
  • 1 pk kjøttboller eller lag selv.
  • 4 dl revet hvitost
  • Slik gjør du

    1. Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel tomatsausen utover. Du kan gjerne lage små porsjonspizzaer. Da får du 6-8 stykker av en deig.

    2. Dryss på revet ost og legg kjøttboller og ønsket fyll på toppen. Her har vi brukt mais, paprika og frisk basilikum.

    3. Stek på 225 °C i ca. 20 minutter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!