Dagens rett: Svin på erten
Erter og soltørkede tomater gir både god smak og flotte fargekontraster.
At den er lett å lage finner du fort ut.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig av svin
- 1 stk grovhakket løk
- 2 ss margarin eller olje til steking
- 1 pk dypfryste erter à 350 g
- 4 ss grovhakket soltørkede tomater
- 2 ts tørket oregano
- 1 beger matfløte
- 240 g pasta
- Slik gjør du
1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
2. Stek kjøttdeig og løk i en stekepanne med margarin eller olje.
3. Tilsett erter, tomater, krydder, matfløte og la det småkoke 2-3 minutter.
Serveres med nykokt pasta
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 08/03 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.