At den er lett å lage finner du fort ut.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 stk grovhakket løk
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pk dypfryste erter à 350 g
  • 4 ss grovhakket soltørkede tomater
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 beger matfløte
  • 240 g pasta
  • Slik gjør du

    1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

    2. Stek kjøttdeig og løk i en stekepanne med margarin eller olje.

    3. Tilsett erter, tomater, krydder, matfløte og la det småkoke 2-3 minutter.

    Serveres med nykokt pasta

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!