Koteletter med surkål, brun saus og kokte poteter smaker fortsatt like godt, selv om nye middagsvaner etableres. Dette er en god hverdagsrett som er rask å lage.

Porsjoner: 4.

Ingredienser
  • 4 stk kotelett av svin
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 800 g potet
  • 1 pose surkål
  • 1 pose brun saus
  • 1 ss margarin til steking
  • Slik gjør du

    1. Kok poteter.

    2. Varm surkålposen i en kjele med kokende varm vann noen minutter.

    3.Lag brun saus som anvist på pakken.

    4. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.

    Server kotelettene med surkål, brun saus og kokte poteter.

    Tips:

    Det smaker godt med rørte tyttebær ved siden av.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!