Dagens rett: Pølsepanne
Enkel og rask hverdagsmat.
Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, litt kalkunpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1 - 2 - 3.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- ca. 200 g røkt kjøttpølse av kalkun
- 5 stk kokt potet
- 1 stk løk
- 3 båt finhakket hvitløk
- ¼ ts chilipulver
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
-
Slik gjør du:
1. Del pølser og poteter i passe biter.
2. Hakk løken og fres den i smør til den blir blank.
3. Tilsett hvitløk, pølsebiter, poteter og chilipulver og fres det sammen med løken.
4. Hell over hermetiske tomatene og la alt trekke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server med ferskt brød.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 04/03 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.