Med noen kokte poteter fra en tidligere middag, litt kalkunpølser og hermetiske tomater blir det middag på 1 - 2 - 3.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • ca. 200 g røkt kjøttpølse av kalkun
  • 5 stk kokt potet
  • 1 stk løk
  • 3 båt finhakket hvitløk
  • ¼ ts chilipulver
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper

  • Slik gjør du:

    1. Del pølser og poteter i passe biter.

    2. Hakk løken og fres den i smør til den blir blank.

    3. Tilsett hvitløk, pølsebiter, poteter og chilipulver og fres det sammen med løken.

    4. Hell over hermetiske tomatene og la alt trekke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

    Server med ferskt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!