Her møtes to kulturer, italiensk og indisk. Til sammen blir dette en utrolig smaksrik lasagne.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass tikka masala saus
  • 9 stk lasagneplater
  • 100 g revet hvitost
  • Slik gjør du:

    1. Stek kjøttdeigen og tilsett tikka masala-sausen.

    2. Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Begynn med kjøttsaus.

    3. Strø over revet ost. Stek det på 200 grader i 20 minutter.

    Serveres med salat og rømme.

    Tips: I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!