Denne retten statuerer et godt eksempel på at man ikke trenger å velge mellom sunn mat og smaksrik mat.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 4 stk grillspyd
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 4 ss rapsolje til steking
  • 16 stk mandelpotet
  • 2 ss bbq-krydder
  • 2 stk tomat
  • 4 ss barbequesaus
  • 2 pk ferdigkuttet salatblanding
  • Slik gjør du

    1. Vask potetene og del dem i to på langs. Krydre med bbq-krydder og legg dem i ildfast form. Sett formen i ovnen og stek på 225 °C i ca. 20 minutter.

    2. Del tomaten i to. Smør en spiseskje bbq-saus på hver av snittflatene. Stek tomatene sammen med potetene de siste 10 minuttene.

    3. Tre kjøttet på trespyd. Krydre med paprika, salt og pepper. Stek spydene i 3-4 minutter på hver side i en panne.

    4. Legg salaten i en bolle og ha på tomater og grillspyd.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!