Dagens rett: Salsafilet
Dette er retten som funker bra for den smaksglade delen av befolkningen.
Kanskje sette på litt latinomusikk mens smakene og luktene får fri utfoldelse?
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 stk kyllingfilet
- 8 båt hvitløk
- 8 ts rød karripasta
- 4 ss rapsolje
- 2 boks hermetiske tomater , grovhakket
- 1 boks hermetiske kikerter
- 12 stk sorte oliven
- 200 g grønne erter , dypfryste
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 4 stk grovt rundstykke
- 3 stk yoghurt naturell , lett
- Slik gjør du
1. Bland tomater, kikerter, oliven, grønne erter, salt og pepper i en ildfast form.
2. Finhakk hvitløk og bland med karripasta, spe med rapsolje. Smør blandingen på kyllingfiletene og legg dem over grønnsakene i formen.
3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter.
Server med grove rundstykker og lett yoghurt naturell.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 24/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.