Kanskje sette på litt latinomusikk mens smakene og luktene får fri utfoldelse?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet
  • 8 båt hvitløk
  • 8 ts rød karripasta
  • 4 ss rapsolje
  • 2 boks hermetiske tomater , grovhakket
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 12 stk sorte oliven
  • 200 g grønne erter , dypfryste
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 4 stk grovt rundstykke
  • 3 stk yoghurt naturell , lett
  • Slik gjør du

    1. Bland tomater, kikerter, oliven, grønne erter, salt og pepper i en ildfast form.

    2. Finhakk hvitløk og bland med karripasta, spe med rapsolje. Smør blandingen på kyllingfiletene og legg dem over grønnsakene i formen.

    3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter.

    Server med grove rundstykker og lett yoghurt naturell.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!