Her har du en knasende sprø og fargerik salat som passer godt til kyllingen. Med presset sitronsaft som dressing holdes dessuten kaloriinnholdet på et beskjedent nivå.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 6 stk grillet kyllinglår Paprika- og kikertsalat:
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • ¼ stk rødløk
  • 1 dl hakket bladpersille
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • litt sitronsaft
  • Slik gjør du

    1. Legg grillede kyllinglår i en ildfast form og varm dem i ca. 15 minutter ved 200 °C.

    2. Bland kikerter med finhakket paprika, persille og tynne strimler rød paprika. Ha over litt presset sitronsaft.

    Server gjerne den lettvinte retten i følge med godt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!