Dagens rett: Grillede kyllinglår med kikertsalat
Grillet kylling blir man aldri lei. Det gjelder bare å finne variasjoner i tilbehøret.
Her har du en knasende sprø og fargerik salat som passer godt til kyllingen. Med presset sitronsaft som dressing holdes dessuten kaloriinnholdet på et beskjedent nivå.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 6 stk grillet kyllinglår Paprika- og kikertsalat:
- 1 boks hermetiske kikerter
- 1 stk rød paprika
- 1 stk gul paprika
- ¼ stk rødløk
- 1 dl hakket bladpersille
- 2 ss hakket frisk gressløk
- litt sitronsaft
- Slik gjør du
1. Legg grillede kyllinglår i en ildfast form og varm dem i ca. 15 minutter ved 200 °C.
2. Bland kikerter med finhakket paprika, persille og tynne strimler rød paprika. Ha over litt presset sitronsaft.
Server gjerne den lettvinte retten i følge med godt brød.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 21/02 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.