Her med grønne bønner og hermetiske tomater. Nydelig mat med sydlandsk preg!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
  • ½ ts peppermiks
  • ½ ts salt
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ½ ts tørket oregano
  • ½ ts pepper
  • 250 g frosne aspargesbønner
  • ½ ts salt
  • Slik gjør du

    1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.

    2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.

    3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2 minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte.

    Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!