Bank ut svinebiffene og rull dem med salvie og stilkselleri. Det blir veldig godt, særlig når dette får følge med Aivar, som gir oss en smak av det serbisk-croatiske kjøkken.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk biff av svin, gjerne flatbiff
  • 8 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 8 blad frisk salvie
  • 8 ts grillkrydder
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 240 g frisk sjampinjong
  • 2 pk ruccula
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 4 ss aivar

  • Slik gjør du:

    1. Bank ut biffene til de er ½ cm tykke.

    2. Del stilkselleri i to på tvers og legg dem sammen med salvie på midten av biffene. Rull dem sammen og rull dem i grillkrydder.

    3. Brun svinerullene raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Ha dem i ildfast form (med skjøten ned) og stek i ovn på 200 °C i 10 minutter.

    4. Del soppen og stek den. Tilsett ruccula mot slutten. Krydre med salt og pepper.

    Server med aivar og ris, gjerne en fullkornsvariant.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!