Det er tre ønsker som kan oppfylles på en og samme gang om du velger å lage denne thaiinspirerte salaten.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 500 g ytrefilet av storfe , i tynne skiver
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 pose teriyakisaus
  • 2 stk gulrot , i skiver
  • 4 stk vårløk , i skiver
  • 1 stk rød chili , i skiver
  • 1 stk paprika , strimlet
  • 2 ss rapsolje til steking
  • Slik gjør du

    1. Stek kjøttet i olje på god varme i en stekepanne. Ha kjøttet i en bolle og hell over teriyakisaus.

    2. Stek grønnsakene lett og bland med kjøttet og sausen.

    Serveres med ris, gjerne en fullkornsvariant.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!