Dette er en suppe som passer de aller fleste!

Porsjoner: 4.

Ingredienser
  • ½ stk grillet kylling (1000 grams råvekt)
  • 1 ½ dl fullkornpasta , gjerne pastaskruer
  • 1 stk løk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 ss olje
  • 12 dl vann
  • 2 stk hønsebuljongterning
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • ½ ts sukker
  • 200 g brokkoli
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • Slik gjør du

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

    2. Skjær kyllingkjøttet i passe store suppebiter. Finhakk løk og skjær paprika i biter.

    3. Fres løken i olje til den er blank. Tilsett paprikabiter. Ha i buljongterninger, hell over vann og hermetiske tomater. Kok opp. Rør inn litt tomatpuré for å få fin farge.

    4. Ha pasta, kyllingbiter og brokkoli i suppen og kok opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!