I denne retten får couscousen blant annet følge med tacokrydder, hvitløk og nydelig magert svinekjøtt.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 500 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 2 båt hvitløk , finhakket
  • 1 pose tacokrydder
  • ½ dl vann
  • 4 ½ dl couscous
  • 4 stk tomat i terninger
  • ½ stk slangeagurk i terninger
  • 1 stk lime, skall og saft
  • 1 bunt bladpersille, grovhakket

  • Slik gjør du:

    1. Brun kjøttstrimlene i varm panne sammen med hvitløk. Tilsett tacokrydder og vann, og kok opp.

    2. Kok couscous etter anvisning på pakken.

    3. Bland kjøtt, couscous, tomater, agurk, limesaft/-skall og bladpersille.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!