Denne retten er sterk som fy, men er likevel så balansert at de gode råvarene beholder sin egen smak. Godt!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk kyllingfilet i strimler
  • 3 ts kajennepepper
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 stk rød paprika, grovhakket
  • 2 båt hvitløk, finhakket
  • 12 skive chorizopølse
  • 2 ss rapsolje
  • 2 ts sukker
  • 2 boks hermetiske tomater, grovhakket
  • 300 g potet, i terninger
  • 8 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 160 g reker i lake

  • Slik gjør du:

    1. Stek hvitløk, paprika og chorizo i en gryte med olje i et par minutter.

    2. Tilsett sukker, tomater, potetterninger og buljong og la det koke i ca. 10 minutter.

    3. Tilsett kyllingstrimler og la gryta trekke videre i ca. 5 minutter. Dryss reker over like før servering.

    Server med grovt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!