Dagens rett: Salsafilet
Dette er retten som funker bra for den smaksglade delen av befolkningen.
Kanskje du kan sette på litt latinomusikk mens smakene og luktene får fri utfoldelse?
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 2 stk kyllingfilet
- 4 båt hvitløk
- 4 ts rød karripasta
- 2 ss rapsolje
- 1 boks hermetiske tomater, grovhakket
- ½ boks hermetiske kikerter
- 6 stk sorte oliven
- 100 g grønne erter, dypfryste
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
- 2 stk grovt rundstykke
- 1 ½ stk yoghurt naturell, lett
- Slik gjør du:
1. Bland tomater, kikerter, oliven, grønne erter, salt og pepper i en ildfast form.
2. Finhakk hvitløk og bland med karripasta, spe med rapsolje. Smør blandingen på kyllingfiletene og legg dem over grønnsakene i formen.
3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter.
Server med grove rundstykker og lett yoghurt naturell.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 30/01 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.