Karri stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken. En enkel smak av India kan få mange til å smile og få tankene til å vandre til eksotiske kryddermarkeder.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet i biter
  • 3 ss hot curry
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 10 stk sjalottløk , grovhakket
  • 3 båt hvitløk , finhakket
  • 2 stk rød paprika , i strimler
  • 1 stk purre , i skiver
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 2 ts pepper
  • Slik gjør du

    1. Brun kyllingbitene sammen med hot curry. Ha i løk, hvitløk, paprika og purre og la det surre 2-3 minutter.

    2. Tilsett buljong og la gryta trekke i 10 minutter.

    3. Smak til med salt og pepper.

    Serveres med grovt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!