Kombiner gjerne med andre småretter til dette.

Porsjoner: Cirka 12 biter.

Ingredienser
  • 2 stk fullkorntortilla
  • 4 ss kesam mager, 1 %
  • 100 g frisk spinat
  • 200 g røkt skinke
  • 12 stk tannpirkere
  • Slik gjør du

    1. Smør kesam utover tortillalefsene.

    2. Legg utover et lag med røkt skinke.

    3. Skyll spinaten godt og fordel det over den røkte skinken.

    4. Rull tortillalefsene sammen og skjær dem i skiver. Stikk inn en tannpirker i hver skive, så de holder deg sammen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!