Dagens rett: Lettvint kyllingform
Med posesuppe og grillet kylling som basis er dette en lettvint kyllingform.
Thailandsk karripasta setter en ekstra spiss på smaken.
Porsjoner: 3
Ingredienser
Porsjoner: 3
Ingredienser
- 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt) Saus:
- 1 pose sjampinjong- og brokkolisuppe
- 4 dl vann
- ca. 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
- ca. 2 ts grønn karripasta , evt. litt chilipasta
- 150 g frisk sjampinjong
- evt. persilledryss
- evt. noen potetchips
- Slik gjør du
1. Sett stekeovnen på 200 °C. Del kyllingen i serveringstykker og legg dem over i en ildfast form.
2. Ha suppeposen i en kjele og tilsett vann, crème fraîche og krydder.
3. Stek sjampinjongen og ha den i sausen. Hell sausen over kyllingen og stek den i ovnen i ca. 20 minutter.
Server kyllingform med ris og salat. Knus evt. potetchips og dryss over rett før servering.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 26/01 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.