Thailandsk karripasta setter en ekstra spiss på smaken.

Porsjoner: 3

Ingredienser
  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt) Saus:
  • 1 pose sjampinjong- og brokkolisuppe
  • 4 dl vann
  • ca. 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • ca. 2 ts grønn karripasta , evt. litt chilipasta
  • 150 g frisk sjampinjong
  • evt. persilledryss
  • evt. noen potetchips
  • Slik gjør du

    1. Sett stekeovnen på 200 °C. Del kyllingen i serveringstykker og legg dem over i en ildfast form.

    2. Ha suppeposen i en kjele og tilsett vann, crème fraîche og krydder.

    3. Stek sjampinjongen og ha den i sausen. Hell sausen over kyllingen og stek den i ovnen i ca. 20 minutter.

    Server kyllingform med ris og salat. Knus evt. potetchips og dryss over rett før servering.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!