Kan man be om mer? Jo - supergodt er det også!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss olje til steking
  • Hummus:
  • 2 boks hermetiske kikerter
  • 4 båt hvitløk
  • saften av 2 stk sitron
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stk rødløk til pynt
  • 4 blad hodesalat
  • 16 stk rød cherrytomat
  • Slik gjør du

    1. Ha kikertene i en foodprocessor og mos dem sammen med sitronsaft, hvitløk, salt og pepper. Skjær rødløk i tynne båter.

    2. Krydre skinkebiffen og stek den på god varme, ca. 2 minutter på hver side. La den ettersteke på svak varme 1-2 minutter til den er så vidt gjennomstekt.

    3. Lag en salat av salatblad og tomater.

    Server skinkebiff med salat og hummus pyntet med rødløk.

    Tips

    Lag gjerne hummus av en hel boks hermetiske kikerter, så kan du fordele den til to middager.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!