Dagens rett:  Svinefilet med hummus

Superenkel og supersunn.

Dagens rett: 
					
	





	Svinefilet med hummus
Dagens rett:  Svinefilet med hummus
Sist oppdatert
Kan man be om mer? Jo - supergodt er det også!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss olje til steking
  • Hummus:
  • 2 boks hermetiske kikerter
  • 4 båt hvitløk
  • saften av 2 stk sitron
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stk rødløk til pynt
  • 4 blad hodesalat
  • 16 stk rød cherrytomat
  • Slik gjør du

    1. Ha kikertene i en foodprocessor og mos dem sammen med sitronsaft, hvitløk, salt og pepper. Skjær rødløk i tynne båter.

    2. Krydre skinkebiffen og stek den på god varme, ca. 2 minutter på hver side. La den ettersteke på svak varme 1-2 minutter til den er så vidt gjennomstekt.

    3. Lag en salat av salatblad og tomater.

    Server skinkebiff med salat og hummus pyntet med rødløk.

    Tips

    Lag gjerne hummus av en hel boks hermetiske kikerter, så kan du fordele den til to middager.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 24/01 2012, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også