Rask, godt og enkelt!

Porsjoner: 4

Ingredienser Eggebunn:
  • 8 stk egg
  • 1 ts salt
  • litt pepper
  • Tomatsaus:
  • 6 ss tomatpuré
  • 4 ss vann
  • 1 ts sukker
  • 1 ts tørket oregano eller pizzakrydder
  • Fyll:
  • 4 ss fetaost
  • 8 stk rød cherrytomat
  • ca. 10 stk sorte oliven
  • Slik gjør du

    1. Visp sammen egg, salt og pepper. Hell blandingen i en panne med litt smør og la eggebunnen stivne ved svak varme.

    2. Smør tomatsausen over bunnen og fordel fyllet. Legg over lokk og la alt bli varmt. Server straks.

    Tips:

    I stedet for tomatsaus av tomatpuré kan du gjerne bruke ferdig pizzasaus. En mer barnevennlig pizzaomelett får du ved å bytte ut fyllet med tomatskiver, falukorv og revet ost.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!