Det smaker også utmerket som lunsjmat.

Porsjoner: 5

Ingredienser Pannekakerøre:
  • 4 stk egg
  • 3 dl hvetemel
  • ½ ts salt
  • 4 dl melk
  • ¼ potte frisk koriander , evt. persille
  • Forslag til fyll:
  • kalkunpålegg, bacon, salat, tomat, agurk, løk
  • Slik gjør du

    1. Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken. Rør godt til en tykk klumpfri røre.

    2. Grovhakk koriander/persille og mos den i en hurtigmikser sammen med resten av melken.

    3. Tilsett koriandermelken i pannekakerøren. Visp inn eggene. La røren svelle ca. 15 minutter.

    4. Ha litt smør i en liten panne og hell på mer røre enn til vanlig pannekaker. Stek ved middels varme. Snu pannekakene når de har fått fin farge under og røren har stivnet oppå.

    5. Fyll pannekakene med ønsket fyll og brett dem sammen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!