Med litt freste grønnsaker, speilegg og gratinert ost på toppen, blir de ekstra spennende.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 skive tykk landbrød
  • ca. 2 dl ruccula
  • 2 stk gul paprika
  • 2 stk rød paprika
  • 2 stk rødløk
  • 4 stk egg
  • ca. 12 ss revet hvitost
  • Slik gjør du

    1. Stek rucculasalat, paprikastrimler og løkringer raskt i litt olje. Legg grønnsakene på en skive landbrød.

    2. Stek egget og legg det på grønnsakene. Dryss over revet ost og gratiner ostesmørbrødet i ovnen ved 225 °C til osten smelter og blir gyllen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!