Finnbiff kan varieres på mange måter og her serveres det i kombinasjon med en god ostesaus.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 500 g reinsdyrskav
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 beger baconost , 200 g
  • 150 g sopp evt. hermetiske
  • 2 dl kjøttkraft eller buljong
  • Slik gjør du

    1. Surr halvtint finnbiff i en varm panne. Dryss over litt salt og pepper. Vær forsiktig med saltet, da osten er litt salt.

    2. Tilsett sopp skåret i skiver eller båter og la dem surre med. Ha i ost og kraft og rør forsiktig til osten har smeltet.

    3. La gryten surre på svak varme til alt er godt blandet.

    Server med nykokte poteter, rosenkål og rørte tyttebær.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!