Vietnamesiskinspirert hverdagsmat som hele familien kan like!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • ½ stk hodekål , finstrimlet
  • 2 stk gulrot , revet eller finstrimlet
  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt) uten skinn, i biter (evt 4 kyllingfilet)
  • 1 stk rød chili uten frø, finhakket
  • ½ potte frisk koriander , hakket
  • Dressing:
  • 1 stk lime , saften
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss sukker (kan sløyfes)
  • evt. salt og kvernet pepper
  • Slik gjør du

    1. Bland sammen ingrediensene til salaten.

    2. Rør sammen dressingen og smak den til slik at den får en fin balanse mellom surt, salt og søtt. Bland dressingen inn i salaten. La gjerne salaten stå noen minutter slik at smakene blander seg.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!